Systemisch opsteller

Yvonne Vrijhof

wIE zijn wij

Ik ben Yvonne Vrijhof, co-systemische opsteller. Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding aurareading - spirituele ontwikkeling gevolgd en succesvol afgesloten.

Een aura reading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuïtie. Bij een aurareading krijg je informatie door het lezen van iemands eigen energie (aura).
Een aurareading is om te zien waar je op dit moment staat in je leven, inzicht in jezelf te krijgen of bepaalde patronen of situaties te doorzien. Door op een andere manier naar de situatie te kijken, geeft dit vaak nieuwe inzichten, handvatten waarmee je verder kunt.

Deze opleiding heeft mij extra verdieping in mijn leven gegeven. Het is voor mij niet meer voor te stellen om zonder deze voor mij spirituele verrijking te leven. Aurareading staat voor mij voor inzicht hebben om ergens dieper naar te kunnen kijken, het werken van ziel tot ziel, om dan op zielsniveau te voelen wat er nodig is om mee aan de slag te gaan. Inzichten waar iemand weer mee verder kan. Bewustwording is de eerste stap in de richting van een oplossing.

De opleiding heeft mij bij systemische opstellingen gebracht. In de systemische opstellingen werk ik met de energie uit het veld en kan ik mijn skills en ervaring als aurareader goed gebruiken. Eerst zelf de opstelling ervaren en regelmatig als representant in diverse opstellingen staan.

Al enige tijd geef ik nu samen met Nicole individuele systemische opstellingen. En ontwikkel ik mij verder, door diverse trainingen te volgen.


Nicole Flapper is haptotherapeut en opsteller systemische opstellingen. Kijk voor meer informatie op haar website

www.haptotherapiemeppel.nl


Yvonne Vrijhof

Yvonne Vrijhof Systemische coach

Nicole Flapper

Nicole Flapper Haptotherapeut / Opsteller systeemopstelling